Publikationer

Ordförklaringar

Webbplatsen är vår viktigaste kommunikationskanal. Men vi har några publikationer som vi regelbundet ger ut och här hittar du dem. De går att ladda ner eller beställa dem i tryckt format.

Arbetslöshetsrapporten

Arbetslöshetsrapporten innehåller en överblick av sysselsättningen och arbetslösheten i Sverige. Vi har samlat statistik från SCB, Arbetsförmedlingen och IAF.

Ladda ner Arbetslöshetsrapporten

Besök arbetsloshetsrapporten.se

Akademikernas a-kassa informerar

Akademikernas informerar är vårt medlemsblad som kommer ut fyra gånger per år. Här informerar vi om vilka regler som gäller och hur man ansöker om ersättning. Därför får alla medlemmar informationen antingen hem i brevlådan eller som ett mejl. Om du betalar din avgift till ditt förbund får du Akadmeikernas a-kassa informerar med din medlemstidning från ditt fackförbund.

Ladda ner Akadmikernas informerar

Anmäl dig för att få Akademikernas informerar i mejlen

Årsredovisning

 Årsredovisningen är en årlig sammanfattning av kassans ekonomiska situation. Varje år i mars sammanställs Årsredovisningen och presenteras här på hemsidan. Den innehåller en förvaltningsberättelse med de väsentligaste händelserna från året som gått, årets resultat och den finansiella situationen.

Ladda ner våra årsredovisningar

Uppdaterad: 15 maj 2018
Sidansvarig: Annika Stenberg
Fråga oss!