Om webbplatsen

Ordförklaringar

aea.se är officiell webbplats för Akademikernas a-kassa. Här hittar du översiktlig information om arbetslöshetsförsäkring och medlemskap. Du är alltid välkommen att kontakta webbredaktionen om du har synpunkter på webbplatsen. 

Aea.se är Akademikernas a-kassas officiella webbplats där du hittar information om arbetslöshetsförsäkringen, medlemskapet och vår verksamhet.

Tänk på att informationen är översiktlig. Den finns här för att ge dig en orientering om vad som gäller. Det finns många regler, undantag och detaljerade villkor och vi har valt att redogöra för normalfallen. Så om du inte hittar den information du behöver - kontakta oss  så hjälper vi dig!

Kontakta webbredaktionen

Har du frågor eller synpunkter om webbplatsen så hör gärna av dig till vår webbredaktion. Ring 08-412 33 00 eller e-posta webb@aea.se.

Ansvarig utgivare är kommunikationschef Annika Stenberg och webbansvarig är Anna Wright.

Användning av material/upphovsrätt

Vi vill nå ut till så många som möjligt med vår information. Använd gärna material från vår webbplats. Kom bara ihåg att respektera upphovsrätten, det vill säga: ange källa.

Tekniska fakta

Vår webbplats är programmerad av Camelonta med publiceringsverktyget Camelonta CMS. Webb- och designbyrån FernvikBalotis har designat aea.se. Bilderna är tagna av Jenny Jurnelius och Jonas Fernvik.

Större text?

Du kan ställa in textstorleken på skärmen på tre olika sätt.

Pc

  1. Tryck och håll in Ctrl-knappen och tryck samtidigt på plus-knappen (+).
  2. Tryck och håll in Ctrl-knappen och scrolla med hjulet på musen. Om du vill återställa textstorleken tryck och håll in Ctrl-knappen och tryck samtidigt på likamed-knappen (=).
  3. Klicka på Visa uppe i menyn. Klicka vidare på Textstorlek och välj den storlek du önskar.

Mac

Om du har en Mac använder du kringla istället för Ctrl. I menyn väljer du "Innehåll" sedan "Öka textstorlek/Minska textstorlek"

Uppdaterad: 3 juni 2016
Sidansvarig: Annika Stenberg
Fråga oss!